Broeseinderdijk 33 ,3910 Pelt , Belgiƫ
Gsm : 0479 24 01 010479 24 01 01
Email : info@thebro.be

Gestroomlijnde laswerken in en rond uw woonst

Vertrouw uw laswerken in Neerpelt toe aan Thebro, een bedrijf met een jarenlange ervaring in allerlei ijzerwerk op maat.

Van een sierlijke balustrade tot een trapleuning

Mooie laswerken zijn ongetwijfeld dé blikvanger van uw woonst. Dat kan gaan van een sierlijke balustrade rond een verhoogd terras tot een afgewerkte trapleuning van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. Wanneer u op zoek bent naar een professional in inox, staal of aluminium maatwerk maakt u met Thebro een uitstekende keuze. Wij hebben ons de voorbije jaren gespecialiseerd in loepzuiver laswerk en zijn gekend om ons duurzaam én kwaliteitsvol precisiewerk aan een scherpe prijs.

Uw droom wordt werkelijkheid

De variaties in inox, aluminium of staal zijn eindeloos. Het vraagt alleen een paar professionele handen om de fijnste klussen tot een goed einde te brengen. Thebro beschikt over een eigen atelier waar alle voorbereidende werken worden uitgevoerd. Na de opmeting en de definitieve offerte gaan we aan de slag met het ontwerp. Een deel hiervan gebeurt in het atelier, de montage en afwerking is voorzien bij u thuis. Elke creatie wordt op maat gemaakt. Of u nu een klassieke trapleuning wenst, dan wel een frivole variant met tierlantijntjes, alles is mogelijk. En ook een strak design behoort tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact op voor meer informatie en laat uw droom lassen.